torstai 15. kesäkuuta 2017

Kesäloma!

Kesä on viimein tullut ihan oikeasti. On iltasoitto ja on hyttysiä hiekkalaatikolla. Huomenna on Tinttanan viimeinen hoitopäivä ja kesäloma alkaa. Sitä varten kävin eilen kangaskaupassa: Tinttanalla paistaa nilkat pitkissäkin housuissa ja itsekin koen ansainneeni jotain kivaa huomattavan pitkän talven jälkeen. 

Kesälomalla työskentelen silloin tällöin tietysti kesäpuodissa. Tänään tein ensimmäisen myyntivuoron ja huomenna menen taas. Monen tekijän yhteisprojektissa yhdelle ei tule kamalan montaa myyntityöpäivää, mutta tuotteiden suunnitteluun - ja ennen kaikkea nopeaan valmistukseen - on nyt entistä kovempi hinku. Täksi päiväksi valmistuivat Kiemura -säilyttimet nurkissa pyörineistä villoista. Näitä tulee varmasti viimeistään syksyllä lisää: isompia, värikkäämpiä, enemmän. 



Puodin ikkunalle pääsivät myös ensimmäiset huopaiset korvakoruni. Mahdollisuudet ovat vähintään yhtä moninaiset kuin säilyttimien kanssa. Korut ovat toistaiseksi sikäli mukavaa puuhastelua, että kaikki kappaleet ovat kaikin puolin uniikkeja. 


Pehmeää kesää ja nähdään Puodilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti